Η εταιρεία μας διατηρεί την έδρα της στην περιοχή Κάτω Συχαινά Πατρών, σε ιδιόκτητο χώρο 11.000 τ.μ. Στον ίδιο χώρο στεγάζεται η έκθεση και το πρώτο εργοστάσιο της εταιρείας, στεγασμένου χώρου 1.500 τ.μ. Σήμερα, το εργοστάσιο στην Πάτρα εξυπηρετεί μέρος της παραγωγικής δυνατότητας, αξιοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό ευρωπαϊκής προέλευσης.

 Το 2006 η Αχαϊκή Πλακοποιία ΑΒΕΕ δημιούργησε το δεύτερο εργοστάσιό της  στεγασμένου χώρου 5.000 τ.μ., σε ιδιόκτητο χώρο 35.000 τ.μ., διπλασιάζοντας την παραγωγική της δυναμικότητα, εξυπηρετώντας πλέον καλύτερα τις περιοχές της Αττικής και τις Νοτίου Ελλάδος. Στο εργοστάσιο αυτό ολοκληρώθηκε το 2011 μία από τις μεγαλύτερες μεμονωμένες επενδύσεις στο χώρο, ύψους άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ, εγκαθιστώντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής πλακών πεζοδρομίου ευρωπαϊκής κατασκευής.

 Ο συνδυασμός των ανωτέρω με την προσήλωση στις ανάγκες του πελάτη και την επιμονή μας για ποιοτικά προϊόντα, κατατάσσουν την Αχαϊκή Πλακοποιία στον κορυφαίο προμηθευτή εταιρειών και ιδιωτών.